RUSLAND - Gerrit Ansing heeft samen met zijn team brons gehaald op het World Championship for clubs feeder in Wit Rusland dit ligt nabij Minsk. Gerrit is assistent Bondcoach van het team en deed als reserve visser mee.

Op het World Championship for clubs feeder waren in totaal 22 landen vertegenwoordigd om te vissen voor de titel, waaronder het team van Gerrit. Vrijdagochtend vroeg vertrok het WK team voor clubs weer naar Minsk te Wit Rusland voor het verdedigen van de vorig jaar in Valencia behaalde WK-titel; Ben van Ek, Martijn Kroes, Jan Willem Plekkenpol, Edwin Timmer, Marcel Boel zullen daar onder begeleiding van Jan van Schendel (C), Gerrit Ansing, Ramon Pasmans en Edgar Kuus wilden uiteraard proberen de titel opnieuw mee naar huis te nemen! Deze keer werd het brons maar daar zijn ze zeker ook heel trots op, nu maar weer druk aan het trainen voor volgend jaar, dus dat word veel aan de waterkant doorbrengen en misschien dan opnieuw met de wereld titel naar huis.

Het team van DitisRoden feliciteert natuurlijk ook de trotse Gerrit en zijn team met het behalen van brons, zeker ook een mooi resultaat waar ze trots op mogen zijn.

Foto's Gerrit AnsingĀ©