Per 1 mei 2024 neemt een bekend gezicht uit Roden, Stefan Wendel van Videospot de nieuwssite ditisRODEN.nl over en wordt hiermee de nieuwe eigenaar. Wia Oldersma, de huidige eigenaresse van ditisRODEN stopt dan ook per 1 mei.

Hierdoor zal Stefan straks, naast het vaste en bekende team, ook geregeld als razende reporter op pad zijn om verslag te doen van

EENRUM – Eenrum en Zevenhuizen eindigde in een 2-2 gelijkspel. De bezoekers verzuimden voor rust ruimer dan 0-1 (doelpunt van Klaas Jelsma) afstand te nemen. Na de pauze scoorde Roy Kamps twee maal, maar kopte Vincent Tanis enkele seconden voor tijd toch nog de voor meerdere teams belangrijke gelijkmaker binnen.

Of het nu het kampioensfeest van woensdag dat nog in de benen zat, het ontbreken van twee belangrijke spelers, het tactisch plan van de tegenstander of de druk die van de ketel af was was: het wilde in de eerste helft gewoon niet van Eenrumkant. Zevenhuizen kreeg meerdere kansen, maar scoorde daaruit slechts één keer. Klaas Jelsma trapte attent een rebound na een vrije schop binnen. De thuisploeg kwam pas in de 38e minuut (!) via Bobo Miedema tot het eerste schot.

Vrij snel na rust maakte Roy Kamps er vanuit een moeilijke hoek 1-1 van. Na een uur spelen ging Nick Rijzinga wel erg makkelijk binnen de beruchte lijnen naar de grond, met welk cadeautje opnieuw Kamps wel raad wist. Nadat Zevenhuizen wederom enkele kansen om zeep had geholpen brachten de allerlaatste seconden van de wedstrijd toch nog “gerechtigheid”. Vincent Tanis kopte de bal half vallend binnen, waarmee zijn team de kansen op de nacompetitie nu in eigen hand heeft. (Tekst VV Eenrum)