Nieuw-Roden - Zondagmiddag werd er gestreden om een periodetitel door beide ploegen. Zowel Nieuw-Roden had nog een kansje om een periodetitel te pakken en Bolsward had aan een puntje genoeg.

Toch ging Bolsward na 90 minuten met de periodetitel er vandoor, na een 0-0 gelijkspel. De mannen uit Friesland waren de meest gelukkige ploeg zondagmiddag en waren tevreden met een gelijkspel. Waar Bolsward de betere ploeg was in de eerste helft en keeper Femko de Vries de vrije ballen van aanvoerder van Bolsward, Lorenzo Lemmers uit het doel pareerde, had Nieuw-Roden de tweede helft het betere van het spel. Bolsward deed er alles aan om die felbegeerde punt binnen te slepen. Nieuw-Roden kreeg wel de kansen om de wedstrijd te winnen, maar kwam steeds net iets te kort in de afwerking. Nieuw-Roden had de belangrijke 3 punten moeten pakken om nog een kans te maken voor promotie wedstrijden naar de 2e klasse. Maar het bleef na 90 minuten waar het mee begon. 0-0.

Toch kan Nieuw-Roden terug kijken op een geweldig seizoen. Boven verwachting werd er gepresteerd in de 3e klasse. Na de wedstrijd kwam nog het beste nieuws dat de hele selectie ook volgend jaar gewoon in stand blijft. Niemand vertrekt naar een andere club of stopt, dus kan trainer Patrick van Nimwegen volgend seizoen gewoon verder bouwen met dezelfde selectie.

Man van de wedstrijd:Peter Woldendorp
Pupil van de week: Sven van Kleinwee van JO11-2
Toeschouwers: 76
Basisopstelling: Femko de Vries, Frank Boksenveld, Bobby Coster, Martijn Steenbergen, Peter Woldendorp, Ivar en Robin den Hollander, Jasper Blaauw, Marcel Kuiper, Jurriaan Kampen en Wilco Drent.
Wissels: Edwin Ubels, Martijn Drent en Niels Kalfsbeek
Volgende wedstrijd: zondag 27 mei Geel Wit - Nieuw-Roden