BREAKING NIEUWS!Per 1 mei 2024 neemt een bekend gezicht uit Roden, Stefan Wendel van Videospot de nieuwssite ditisRODEN.nl over en wordt hiermee de nieuwe eigenaar.Hierdoor zal Stefan straks, naast het vaste en bekende team, ook geregeld als razende reporter op pad zijn om verslag te doen van al het nieuws in Noordenveld en omstreken.Misschien heeft u deze nieuwe bolide ook al voorbij zien komen?

Afgelopen weekend was het een waar sportfeest in Den Bosch, waar het IAG (international ascesment gymnastics) 2018 werd gehouden. Dit internationale toernooi is voor de sporters een kans om zich te meten met buitenlandse tegenstanders. Met tegenstanders uit o.a. Israël, Denemarken, België, lag het competitie niveau hoog.
Tijdens de finale zijn er maar liefst 4 medailles behaald. Goud was er voor het C-lijn trio Maureen de Wit, Marjolein de Haan en Ilse Hoeksma en in dezelfde categorie zilver voor Sering Perdok, Melanie Jager en Marleen Vonk. Bij de Pupillen haalde het duo Nienke Woudstra en Tessa de Jong een bronzen medaille. En het senioren duo Zefanja Nieman en Josan Huisman haalden het zilver binnen. Een super knappe prestatie op dit internationale acrogym niveau.

Zondag werd het weekend afgesloten met de halve finale voor de DE-lijn. En wederom een podium plaats! Het D-senioren dus Silke Kroese en Marrit Hoogenberg behaalden een zilveren medaille. Tevens wist het E-jeugd duo Xanne Ottersberg en Dewi Koers met een 5e plaats een plek voor de landelijke finale te bemachtigen.

Hiermee kijkt Adonis terug op een prachtig weekend waarbij hele mooie resultaten zijn behaald.