Roden - Over 50 dagen viert MHC Roden zijn 50 jarig bestaan. Op 30 juni 2018 wordt dit heugelijke feit gevierd. We hebben de hele dag volledig in het teken staan van de leden en oud-leden van de hockeyclub. We willen daarom iedereen uitnodigen om erbij te zijn. Alle huidige leden, alle ouders van leden en alle oud-leden zijn van harte welkom om dit feest mee te maken. Het dagprogramma en een inschrijfformulier staan op de speciale MHC Roden Lustrum website: www.mhcroden50jaar.nl en daarop is nog veel meer informatie te vinden.

We vinden het geweldig om te zien dat er inmiddels meer dan 200 aanmeldingen zijn. Daar gaan de komende periode natuurlijk nog veel enthousiastelingen bij komen en we denken dan ook dat het een geweldige leuke dag zal zijn om eens bij te praten met je oud-teamgenoten.

Er zullen onder andere oudteams spelen tegen elkaar, er zullen spelletjes zijn voor kinderen en allerlei activiteiten. Een heerlijk Afrikaanse stijl diner volgt met prachtige lekkernijen. In de avond een groot feest met live band om met elkaar te vieren wat een prachtige hockeyclub MHC Roden is.

We nodigen iedereen uit om zich aan te melden via de lustrum site www.mhcroden50jaar.nl en om dit bericht te delen met anderen.
Tot 30 juni allemaal!

De lustrumcommissie
Ies, Marleen, Bob, Margot, Uulco en Rein
feest@mhcroden50jaar.nl