Norg - GOMOS heeft zondagmiddag een overwinning geboekt op DTD. De ploeg van trainer Wim Bakering won door twee treffers vlak voor rust met 2-0.

Door Jasper Boer

Op een zonnig Sportpark Schapendrift in Norg ging GOMOS op zoek naar de volgende overwinning. Er waren weinig kansen te noteren in de eerste helft, maar GOMOS besliste alsnog de wedstrijd voor rust. Jordi van Esch schoot in de 39e minuut de 1-0 binnen. In de laatste minuut van de eerste helft ging de bal op de stip na een overtreding van de aanvoerder van DTD. Ronald Sloots schoot met enig fortuin binnen, 2-0.

In de tweede helft kreeg de thuisploeg een aantal grote kansen om de voorsprong uit te breiden, maar doelpunten vielen er niet meer. Vooral in de slotfase werden de grote kansen niet goed uitgespeeld. Maar het verschil was voor rust al gemaakt.

Koploper SC Stadspark ging net als vorige week onderuit. In Hoogezand werd maar liefst met 4-0 verloren. Hierdoor heeft GOMOS opnieuw de minst verliespunten. Met nog één inhaalwedstrijd te gaan staat GOMOS nog één punt achter SC Stadspark. Ook GVAV-Rapiditas, bovenin meedraaiend verloor, tegen Asser Boys werd het 2-1. Aanstaande donderdag 26 april speelt GOMOS om 19.00 uur de inhaalwedstrijd in en tegen Oerterp. De Friezen verloren zondagmiddag na een 3-0 voorsprong met 3-4 van Roden. Vervolgens speelt de ploeg van trainer Wim Bakering aanstaande zondag 29 april de uitwedstrijd tegen laagvlieger MKV’29.