Roden - Op Sportpark Oranje in Roden bij voetbal vereniging ONR ging het heel lang gelijk op in de wedstrijd tegen v.v. Glimmen.

De Rôners hielden goed stand in de eerste helft en kregen zelfs een aantal kansjes om op voorsprong te komen. Toch bleef het bij rust de 0-0 op het scorebord staan.

In de 2e helft bleef het beeld haast hetzelfde, alleen drong Glimmen iets meer aan op het doel van de uitstekende jonge keeper Jelle Bouwman. ONR leek eindelijk weer eens een punt te pakken, maar aanvoerder Tim Oosterhof van Glimmen kopte de bal na een voorzet in de allerlaatste minuut het doel in van ONR.

In deze loodzware seizoen voor ONR moet blijkbaar de gifbeker helemaal leeggedronken worden tot aan de laatste slok.