Roden - Enrico Wardenier alias "Grutte Pier, Wardo" lijkt op weg te gaan om de eerste Gouden DitisRoden Schoen te bemachtigen als topscorer van de gemeente Noordenveld.

De Leekster staat momenteel al op 25 doelpunten! Inmiddels al 10 doelpunten meer dan Theo Hoogeveen die speelt bij v.v. Veenhuizen.

Wardo die in seizoen 2008/2009 bij Leek/Rodenburg begon en in 3 seizoenen 42 doelpunten maakte. Daarna probeerde Enrico het bij C.S.V.H. in Hoogkerk. Daar speelde hij in de 3e en 2e klasse en maakte er 48 competitiedoelpunten vanaf 2011 t/m 2014.

In 2015 keerde hij naar VEV'67 en speelde daar 3 seizoenen. In de 1e en 2e klasse en maakte er in totaal 22 competitiedoelpunten.

Afgelopen seizoen kwam "Grutte Pier, Wardo" over naar Roden. En inmiddels heeft hij er al 25 in het mandje liggen. Enrico Wardenier is een garantie voor doelpunten voor welke club hij ook speelt. V.V. Roden heeft dus een goeie aan hem en afgelopen weekend was het ook alweer 2 keer raak tegen DTD.

Het moet nog raar lopen dat burgemeester Klaas Smid hem aan het eind van het seizoen niet de eerste DitisRoden.nl Gouden Schoen kan uitreiken.

Maar zoals altijd, "de wedstrijd is pas gespeeld als de scheidsrechter heeft afgefloten", of was het "de bal is rond".....

We gaan het allemaal meemaken aankomende weken.