Roden - Aanstaande dinsdag, 17 april, zullen we als wijkbelangenvereniging Middenveld onze jaarlijkse algemene ledenvergadering houden.

Daaraan voorafgaand organiseren wij een inloop op de school voor praktijkonderwijs “De Esborg”, Burchtlaan 2. Deze zal voor een ieder toegankelijk zijn, dus niet alleen voor de leden van de wijkbelangenvereniging. De Inloop vindt plaats tussen 17.00 uur en 19.00 uur.

Tijdens deze inloop willen wij u laten zien wie we zijn en wat we doen. Daarnaast zal er een afvaardiging van zowel de gemeente als Woonborg aanwezig zijn. Zij zullen u een aantal zaken laten zien / laten horen die spelen in onze wijk. Zo zullen medewerkers van de gemeente u informeren over “wijkgericht werken”, en informeren de gemeente en Woonborg u samen over de plannen voor het terrein tussen de Secretaris Buiteveldlaan en Meester Apothekerstraat.

Heeft u vragen of ideeën? We horen ze graag van u!
De algemene ledenvergadering begint vervolgens om 19.30 uur. Na het officiële deel van de vergadering krijgen we uitleg over de school voor praktijkonderwijs De Esborg. Aansluitend is er een rondleiding te volgen door het gebouw.
Graag tot dan!