RODEN - Cinema de Winsinghhof organiseert een Ladies Night rondom de succesvolle filmreeks Fifty Shades. Op vrijdagavond 20 april draait de nieuwste Fifty Shades Freed en zijn er voor elke bezoeker vele extra’s zoals een verloting met leuke prijzen en stands van lokale ondernemers met spannende producten.

De climax
Jamie Dornan en Dakota Johnson zijn terug als Christian Grey en Anastasia Steele in Fifty Shades Freed, de climax van het wereldwijd succesvolle Fifty Shades-fenomeen. De pasgetrouwde en onafscheidelijke Christian en Ana genieten samen van hun luxe levensstijl, in de veronderstelling dat ze de duistere figuren uit hun verleden achter zich hebben gelaten. Maar hun gelukkig samenzijn wordt al snel in gevaar gebracht door nieuwe bedreigingen.

Veel extra’s
Elke bezoeker wordt verwelkomd met een drankje. Er zijn stands aanwezig met onder andere de Etos Roden, Geja Mode en Colorbar by Val. Er zijn leuke prijzen te winnen tijdens de verloting! Ook krijgt elke bezoeker bij afloop een goed gevulde goodie bag mee naar huis.

Ladies Night | Fifty Shades Freed (16+)
Vr 20 april | 19.00
Kaarten | Prijs €10,00
www.cinemaroden.nl