Onder winterse omstandigheden (temperatuur rond het vriespunt en een harde oostenwind) een reguliere overwinning van de vv Roden bij laagvlieger Forward, dat nog slechts 3 punten heeft verzameld deze competitie.

In de eerste 20 minuten van de wedstrijd leek Roden de twijfelachtige spelwijze van vorige week tegen Amicitia te continueren. Slap ingrijpen van Roden leidde dan ook tot de 1-0 voor Forward in de 18e minuut. Dat was schijnbaar het signaal wat Roden nodig had om de wedstrijd steviger in handen te nemen, want 5 minuten later lag de verdiende 1-1 door Enrico Wardenier in het netje bij de studs. Daarna was het Roden wat de klok sloeg. Forward kon in de rest van de eerste helft nog wat kleine kansjes creëren, maar daarna was het gebeurt met het verzet van de Vindicaters. Enrico Wardenier scoorde nog 3 keer in het verdere verloop van de wedstrijd en Rene de Vries, Guido Bos en Rutger van der Laan deden met ieder 1 goal ook een duit in het zakje met de 1-7 als het resultaat. Die score had overigens voor Roden makkelijk in de dubbele cijfers kunnen eindigen gezien de vele kansen in met name de tweede helft.

Toch werd de bittere nasmaak van het verlies van vorige week door het betere spel ruimschoots weggespoeld. Volgende week is Hoogezand de tegenstander aan de Norgerweg.

Peize won de uitwedstrijd tegen Amicitia VMC met 0-3. Doelpunten van Simon Wekema, Selwyn Slotegraaf , Niels Guchelaar.