Roden - Tijdens de sponsorbijeenkomst van v.v. Roden, die gehouden werd bij Snow & Co, klonk het woordje "kunstgrasveld", bij iedereen het meest als muziek in de oren. Door alle afgelastingen door de weersomstandigheden, waardoor de velden onbespeelbaar waren, wil voorzitter Hans de Vries hoe dan ook voor 1 september dit jaar een kunstgrasveld hebben bij v.v. Roden. Met hulp van de politiek en sponsorgeld hoopt de club dat voor elkaar te krijgen.

Ook is het bestuur erg blij dat hoofdtrainer Harry Zwiers voor een jaar heeft bijgetekend. Net als Walter Waalderbos die ook volgend jaar trainer van de 2e selectie van vv Roden is.

Daarnaast wil de club de hoofdtribune nog aanpakken, een plan maken voor Walking Voetbal en led verlichting op de velden. Daarnaast moeten de namen van de sponsoren beter te zien gaan worden in de kantine. Ook het leden aantal blijft groeien, wat goed voor de club is. Tussentijds werd er nog genoten van een heerlijke stamppot.

Voorzitter Hans de Vries bedankte de sponsoren en Emiel vd Heide, eigenaar van Intersport Superstore Roden, deed ook nog zijn verhaal over hun bedrijfsvoering.

Verder op de avond zal Joop Gall nog langskomen en die wordt geïnterviewd door Vincent Muskee.

Tekst/foto's© Coby van Zanten