Het is alweer enige tijd geleden dat D66 het verkiezingsprogramma heeft gepresenteerd. Daarin staan onder andere plannen voor nieuwe, duurzame schoolgebouwen, goede zorg, brede focus op duurzaamheid en genoeg woningen voor het middensegment. In de laatste weken voor de verkiezingen kunnen inwoners op verschillende manieren kennismaken met de mensen en de standpunten van D66.

Voor veel mensen zijn de gezichten achter de partij belangrijk. Op de Facebookpagina en op de website presenteren D66- kandidaten zich daarom aan de hand van hun favoriete thema. Zo vertelt lijsttrekker Gerbrant Fennema over erfgoed en natuur. De plannen voor nieuwe, duurzame schoolgebouwen worden door Marjolein Bos beschreven.

Op vrijdag 16 maart zijn de kandidaten te vinden in het centrum van Roden. Op 17 maart doen de kandidaten onder andere Norg, Peize en Veenhuizen aan. Kom gerust langs voor een vraag over ons verkiezingsprogramma, een gesprek over uw wensen in de gemeente of om verder kennis te maken met de kandidaten.

Wilt u een van de kandidaten op een andere wijze ontmoeten of een vraag stellen:
noordenveld.d66.nl


Wilt u het hele verkiezingsprogramma lezen: noordenveld.d66.nl