“Het is een mooie lentedag, u zit in uw eigen tuin te genieten van de kwetterende vogels en de geur van vers gras. Tijdens de ochtendwandeling heeft u een lekker vers broodje gehaald bij de bakker dicht bij huis. Met een kop koffie, de krant en het broodje geniet u van het leven. Dat is wonen in het plan Dicht Bij Huis in Roden.”

De 14 twee onder één kap woningen zijn voorzien van een slaapkamer en een badkamer op de begane grond en alle woningen beschikken over een beperkte tuin. Zeg nou zelf, dat is toch veel beter dan een appartement met een klein balkon. De woningen zijn een uitstekend alternatief voor een appartement, van alle gemakken voorzien en het centrum van Roden is dicht bij huis.

Fraaie architectuur en een speelse situering zorgen voor een mooie en gevarieerd straatbeeld. De woningen zijn voorzien van een comfortabel vloerverwarming en zijn zeer energiezuinig, onder andere doordat minimaal tien zonnepanelen op de woningen worden aangebracht. De huizen zijn daarnaast ook nog eens onderhoudsarm, zo worden onder andere alle buitenkozijnen uitgevoerd in kunststof.

Inmiddels zijn er al 12 van de 14 woningen verkocht, de verkoop loopt dan ook zeer voorspoedig. Het is de planning dat de bouw van dit fraaie project in mei van dit jaar zal gaan starten. Bent u op zoek naar een levensloopbestendige woning en bent u nog niet toe aan een appartement? Laat u dan informeren door Smit & Douma Makelaars in Roden en Groningen, of neem een kijkje op de projectwebsite
www.dichtbijhuisroden.nl.