Zevenhuizen - Zaterdag 10 maart stonden de jeugdleden van BSC Knights in de supermarkt in Zevenhuizen om, in het kader van de Poiesz jeugdsponsoractie, een actie product te promoten.

Het actieproduct van de week waren mini slagroomsoesjes en de klanten lieten zich deze prima smaken. Uiteraard belande zodoende menig blister slagroomsoesjes in de winkelwagentjes.

Voor BSC Knights was het een geslaagde dag, mede door de gastvrijheid van bedrijfsleider dhr. B. de Boer en de medewerkers.

Om de actie wat extra te geven hadden we een win actie. Raad het gewicht van de honkballen in het mandje en win een taart. Het gewicht was 1744 gram. Mw. Jettie Ebbinge uit Jonkersvaart zat er met 1760 gram het dichtste bij en kreeg namens BSC Knights een heerlijke doos oranjekoek stukjes overhandigd.

BSC Knights bestaat inmiddels 31 jaar en spelen hun thuiswedstrijden op sportpark Rodenburg in Leek.

In april 2018 willen we graag weer met een Beeballgroep starten.
BeeBall is een stoer, flitsend en leuk spel voor kinderen van 5 tot en met 7 jaar.
Door de kleine teams en eenvoudige spelregels worden kinderen volledig bij het spel betrokken en zijn ze volop in beweging. Bij BeeBall staan teamgeest, sportiviteit en spelplezier voorop.

Mochten er mensen zijn die belangstelling hebben voor Beeball neem dan contact op met secretaris@knightsleek.nl Of kijk op onze website www.knightsleek.nl
Foto’s: Wim Jan Wieringa