RODEN - Vrijdag 9 en zaterdag 10 maart zijn er bij hockeyclub MHC Roden zo’n 100 vrijwilligers samen aan het werk geweest. Er gingen veel teams gezellig met elkaar aan de slag en ook veel ouders zijn actief bezig geweest. De sfeer was uitstekend!

Met een hogedrukspuit zijn alle kleedkamers weer fris gespoten. Het clubhuis is opnieuw geverfd, dankzij de gesponsorde verf van Glascentrale Roden. Ook de entree is mooi gepimpt. En het terrein is goed onderhouden. Het harde werken heeft gezorgd voor veel energie en initiatieven om verder aan de gang te gaan met verduurzaming van het complex. Wellicht kan er worden samengewerkt met andere organisaties om zo het terrein optimaal te benutten. Positieve ideeën die verder worden uitgewerkt.

De kantinecommissie heeft goed voor de harde werkers gezorgd; cake's, muffins, soep, broodjes gezond, broodjes knakworst en afsluitend een gezellige borrel. De leden willen ook buiten NL Doet een structureel vervolg blijven geven aan deze vrijwilligersacties. Zodat het clubhuis weer de goede uitstraling heeft die past bij een gezellige en sportieve sportvereniging als MHC Roden.

Dit jaar op 30 juni en 1 juli vieren wij ons 50-jarig lustrum, ook dan is iedereen welkom op de club.
Kom gerust een kijkje nemen!