LEEK - Ronald Mulder is een gelukkig man. Hij maakte van zijn grote hobby namelijk zijn beroep. Sinds 2008 runt hij PC Ronnie, dé computerhulp aan huis in de gemeenten Leek, Noordenveld en omgeving.

PC Ronnie groeide op tussen het bruin- en witgoed van de winkel van zijn ouders, Mulders Electron in Leek, en kwam zo in aanraking met computers. Echter, na zijn studies VWO en HEAO belandde hij als Beleggingsadviseur in het bankwezen. De grote hobby, het fabriceren en repareren van PC's en laptops, bleef aanwezig. Daarom ging hij hobbymatig door met het helpen van vrienden en kennissen op computergebied.

In 2008 besloot PC Ronnie het bankwezen vaarwel te zeggen en zijn eigen bedrijf PC Ronnie te beginnen. Dit om in een groeiende behoefte van klanten met hulp op computergebied te voldoen. Mensen zijn bij PC Ronnie aan het juiste adres voor verkoop, reparatie en opschonen van de pc/laptop, verbeteren van draadloze netwerken, webdesign en hosting.

De sterke kracht van PC Ronnie ligt in de snelheid, vakkundigheid en de prijs. Mensen willen hun computer eigenlijk geen dag missen en daarom repareert PC Ronnie alles binnen één dag. Dát, de aantrekkelijke prijs en de jarenlange ervaring is zijn grote kracht. Daarnaast levert PC Ronnie van A-tot-Z werk bij het leveren van nieuwe PC's en het overzetten van data, e-mails, contactpersonen, internet, printer etc..

PC Ronnie is erg flexibel. Mensen kunnen hem 6 dagen per week bellen, ook 's avonds. PC Ronnie snapt namelijk als geen ander hoe het is om het even zonder computer te moeten stellen.

Meer informatie klik op de link pcronnie.nl