RODEN - Woensdagmorgen kwam burgemeester Klaas Smid het echtpaar dhr. J Koers en mevr. E Broekema feliciteren met hun 60 jarig huwelijk. Dhr Jur Koers geboren in Slochteren en mevr. Dina Broekema leerden elkaar kennen op de dansvloer in dancing Faber in Hoogezand. Beiden waren fantastische dansers en hebben dan ook heel wat Engelse Walsen met elkaar gedanst, voordat ze op 7 maart 1958 in het huwelijksbootje traden.

Voordat het echtpaar in Roden kwam wonen, nog maar 5 maand geleden, woonden ze al 30 jaar in Annen. Het echtpaar kreeg een zoon en een dochter en inmiddels zijn er 5 kleinkinderen en 1 achterkleinkind van anderhalf. Dhr. Jur Koers heeft altijd in Groningen bij de zuivelfabriek op de planning en logistiek gewerkt. Hij had zoals hij zelf zo mooi verwoorde, echt iets in de melk te brokkelen. Mevr Dina Koers heeft als ambtenaar van de burgerlijke stand gewerkt en later als accountant bij de Rabobank.

Samen met de burgemeester hebben ze vanmorgen mooie gesprekken over het leven gehad, met het genot van een heerlijk gebakje en tussen de mooie boeketten in. En natuurlijk hoe mooi het is om vanuit Annen te zoeken naar een mooie plek om samen nog fijne jaren gelukkig te wonen en dan in Roden uit te komen, waar ze een mooie plek hebben gevonden in de RODENSTEYN aan het Julianaplein.

Wij wensen het echtpaar namens het team van DitisRoden nog heel veel mooie gelukkige jaren toe.