Norg - Aan de oostkant van de oude dorpskern van Norg komt een gloednieuwe woonwijk: Oosterveld. Het 'veld' ligt op de historische es en biedt ruimte voor 225 woningen. Het mooie Drentse landschap bepaalt het karakter van de wijk. Vanuit je nieuwe huis is het straks maar een paar stappen naar het aangrenzende natuurgebied, met bossen, heidevelden, weilanden en zandpaden.

Oosterveld wordt een eigentijdse woonwijk met de typische sfeer van het oude Drenthe. De in totaal ongeveer 225 huizen liggen aan kleine, groene ruimtes. Rustige straatjes en zandpaden leiden rechtstreeks naar de natuurrijke omgeving.

Op deze bijzondere locatie vlak bij de levendige dorpskern van Norg verrijzen de komende jaren twee-onder-een-kapwoningen, rijwoningen en hoekwoningen voor de kopersmarkt. Gerenommeerde projectontwikkelaars, waaronder Heijmans, brengen ze fasegewijs in verkoop. Kenmerkend voor het diverse aanbod van koopwoningen is een hoge bouw- en opleverkwaliteit en een afgewogen inpassing in de dorpse en landelijke omgeving.

Interesse?

Schrijf je in de voor de nieuwsbrief van Smit & Douma Makelaars, dan houden wij je op de hoogte van alle ontwikkelingen.