PEIZE - 47 uur en 128 wedstrijden later zit het er weer op. Het 4e Boarding toernooi in Peize.

Vrijdagavond begon het met 12 damesteams. Waarbij Oranje Nassau uit Groningen uiteindelijk na het nemen van shoot-outs het sterkste bleek net voor de dames van Helpman en SIOS Sauwerd als derde eindigend.

Zaterdag volgden de JO15-1 teams met als winnaar de plaatselijke VV. Daarna was het de beurt aan de JO17-2 teams. Hier was Annen het sterkste. Bij de JO17-1 teams was het uiteindelijk na 24 shoot-out pogingen het team van Velocitas die als eerste eindigde. s Avonds waren het de recreanten die er vooral een sportieve avond van maakten. Hierbij werd na een moeizaam begin het team Goudgeel toch kampioen. Zij waren ook de winnaar van vorig jaar.

Zondagmorgen was het de beurt aan de JO15-2 en 3 teams om te laten zien hoe goed ze om konden gaan met de boarding en een gewone voetbal in de zaal. Het team van VV Peize werd hier winnaar. Tot slot was het zondagmiddag de beurt aan de selectieteams. Waarbij ook het team van Oud FC Groningen weer van de partij was. De jaartjes beginnen bij deze aanwezige mannen toch te tellen. Ze haalden de poule met de beste 4 ploegen niet. Dat deden Peize, ONR, VAKO en FC Assen wel. VAKO dat zaterdag tijdens de finale van het Leekster voetbalgala waarschijnlijk al veel had gegeven mistte net de scherpte om de finale te halen. Ze werden derde voor Peize dat op de vierde plaats eindigde. In de finale was ONR te sterk voor de kleine selectie van FC Assen. De ploeg uit Roden sloot het prachtige, sportieve weekend af met een 2-0 overwinning.

Verder bedankt de organisatie alle sponsoren, vrijwilligers, deelnemers en scheidsrechters voor het mogelijk maken van dit evenement.