Wat gaan we doen...deze dame's gaan een Barreltocht in juni rijden. 2500 tot 3500 km door Europa in 1 week in een auto van voor 1999, we horen 3 maand van te voren waarheen, dat kunnen we gewoon.

We wilden er nog iets bij doen we koppelen er een goed doel aanvast, het is Kika geworden. Op de Kika site staan we onder.....De gezusters rijden voor Kika....... Dan kun je direct zien welke selfie het geworden is en iets doneren. We verkopen ook Martha Maria haar beroemde Poffert voor 15 euro en dan gaat 10 euro naar Kika. Maria haar Arretjes cake mag ook niet achterblijven 2 voor 7.50 waarvan 5 euro naar Kika gaat. Maria haar kleindochter Selina Ellens heeft al 6 euro opgehaald met het maken van bloemen van wc rolletjes. Zo lief....we beginnen net met deze aktie, dus word vervolgd.

Doneren kan door op onderstaande link te drukken en dan kom je op de de site van Kika en dan bij zoeken intypen "de gezusters". En voor bestellingen van de Poffert of de Arretjescake mag er naar onze info@ditisroden.nl worden gemaild.En wij zorgen dat het bij de gezusters komt.www.actievoorkika.nl/sponsor