Roden - Het werd een echte strijd in Sportcentrum de Hullen te Roden tussen de twee buurtgenoten v.v. Nieuw Roden en ONR uit Roden. Voor een goed gevulde tribune werd er dan ook veel verwacht van beide teams.

Koploper Nieuw-Roden heeft 25 punten uit 12 wedstrijden en ONR 19 punten uit 9 punten. Beide ploegen moesten winnen om uit te lopen of juist in te lopen op elkaar.

ONR trok alles uit de kast om deze wedstrijd te winnen en waarin ook topspeler Mitchell Schievels in speelt. Deze gaf meteen zijn visitekaartje af toen hij binnen een paar minuten al de 0-1 scoorde voor ONR. Toch kwam Nieuw Roden meteen sterk terug door een doelpunt van Frank Boksebeld. Het ging in de eerste helft lekker gelijk op. Kansen over en weer. Nieuw Roden kwam zelfs nog op voorsprong door Dennis Matulessy. ONR wist nog gelijk te maken voor rust.

Na rust strafte ONR de foutjes van Nieuw Roden genadeloos af en liep het uit naar 5-2. Nieuw Roden kwam in de allerlaatste minuut nog terug op 5-3 en werd het nog even spannend. Uiteindelijk won ONR de topper en kruipt het verder naar Nieuw Roden toe op de ranglijst.

Het was een leuke en spannende wedstrijd. De toeschouwers hebben kunnen genieten van twee leuke voetballende teams uit Noordenveld in de zaal.

Klik hieronder voor de foto's