RODEN - Zaterdag 9 december a.s. organiseert de Vereniging voor Volksvermaken Roden in samenwerking met het Winkelhart Roden van 11:00 tot 18:00 uur de Roder Weihnachtsmarkt. Een gezellige en sfeervolle kerstmarkt met een knipoog naar de Duitse Weihnachtnachten. De vernieuwde Albertsbaan in Roden is het decor van deze Roder Weihnachtsmarkt die zich kenmerkt door het grote aanbod van hoogwaardige waren, een gevarieerd livemuziek programma, veel vertier voor de kinderen en natuurlijk een gezellig plein waar de inwendige mens niets te kort komt.

Standhouders
De Roder Weihnachtsmarkt is een zeer gevarieerde kerstmarkt met standhouders uit Roden en de weide omstreken. Veel hoogwaardige en vaak zelfgemaakte producten worden aangeboden zoals kerstkransen, vogeltaarten, kerststukjes, van hout gemaakte kerstboompjes, zelfgemaakte sierraden, kerstkaarten, kerst/woon decoraties, kerstdecoraties van natuurlijk materiaal en nog veel meer.

Kunstijsbaan
Midden in de markt ligt er voor de kinderen een heuse kunstijsbaan van 150m2. Kinderen mogen hier gratis gebruik van maken en zelf schaatsen meenemen is niet nodig. Ook die worden gratis verstrekt. Daarnaast is er ook nog een draaimolen en een knutselhoek aanwezig waar kinderen zich prima kunnen vermaken. Verder komt natuurlijk ook de kerstman nog langs!

Livemuziek
De gehele dag is er livemuziek te horen op de Roder Weihnachtsmarkt. In de muziekkoepel op de Albertsbaan zullen vanaf 11:00 uur Muziek Vereniging Oranje, Zangschool Het Stempalet o.l.v. van Minka Zaal, Popkoor Puur, De Postjagers en amusementskoor Ratjetoe hun kerst repertoire ten gehore laten brengen. Daarnaast zorgen de Swingmasters voor een vrolijke noot op de markt zelf. De dag wordt afgesloten met Tirol Sound die voor de nodige swingende noten gaan zorgen.

Lekkers
Rondom de muziekkoepel staan tal van chaletjes waar men terecht kan voor de inwendige mens. Van een kopje koffie, warme chocolademelk of thee tot een heerlijk winters biertje. En natuurlijk ontbreekt ook de glühwein niet! En de lekkere trek kan gestild worden met een kopje snert, wildstoofpotje, curryworst of al het andere lekkers dat er te verkrijgen is.

Gratis Parkeren
Naast de Roder Weihnachtsmarkt is het sowieso goed toefen in het sfeervolle winkelhart van Roden. Gezellig en sfeervol winkelen bij de vele en diverse winkels en boetiekjes die Roden rijk is en rondom om de brink tal van gezellige horecagelegenheden waar u voor een hapje en een drankje terecht kunt. Én, het allerleukste is nog dat je in heel Roden gratis kunt parkeren!

Dus kom voor een gezellig dagje uit en plezier voor het hele gezin, zaterdag 9 December naar de Roder Weihnachtsmarkt in Roden!