RODERWOLDE - NUIS - “Wát een akoestiek, wát een koor!” kopte een krant over het kerstconcert dat de Rôner Singers vorig jaar in de Jacobskerk van Roderwolde gaven. En het was inderdaad een feestelijke muzikale happening, net als het concert dat een week later in de kerk van Nuis werd gegeven.

Alle reden om dit jaar opnieuw voor die twee prachtige eeuwenoude kerken te kiezen als locatie voor de kerstconcerten. De Rôner Singers zijn er natuurlijk op gebrand om zich weer van hun beste kant te laten zien en horen. Er is de afgelopen maanden hard gewerkt en dat heeft een zeer gevarieerd programma opgeleverd. Een sfeervolle mix van traditionele en moderne kerstliederen uit allerlei landen, veel swingende gospels en een aantal verrassende nieuwe liedjes en arrangementen. Alleen komen luisteren mag natuurlijk ook, maar het publiek zal zeker de gelegenheid krijgen mee te zingen met het koor. Samen zingen maakt blij, is gezond en zorgt voor saamhorigheid. Misschien wel de beste manier om alvast in kerststemming te komen. Harry de Geeter begeleidt het koor op de piano en de muzikale leiding en de presentatie zijn in handen van dirigent Sim Noordhof.

Het concert in Roderwolde is op zondag 10 december, het concert in Nuis een week later, op zondag 17 december. Beide concerten beginnen om 15.00 uur. De kerken zijn open om 14.30 uur. Voor de kerstconcerten bestaat altijd veel belangstelling dus is het goed om vroegtijdig te reserveren. Dat kan telefonisch (050 503 36 03) of per e-mail (reserveren@ronersingers.nl). De entree bedraagt € 10,- incl. koffie/thee.