Peize - Wat GSAVV Forward zondag liet zien op het altijd gezellige sportpark in Peize was 2e klasse onwaardig. Eigenlijk voetbal onwaardig vertelde een supporter ons. Peize won de wedstrijd met maar liefst 10-1. Door doelpunten van Arnold van der Ploeg, Selwyn Slotegraaf, David Kruizenga 4x, Joppe van Leeuwen 2x en Loran Vrielink 2x.

De studenten uit Groningen zijn vorig seizoen gepromoveerd naar de 2e klasse, maar zijn nog altijd puntloos. Waarschijnlijk willen ze ook geen punten meer pakken. Ze staan stijf onderaan en hebben waarschijnlijk al de handdoek in de ring geworpen. De wedstrijd moest ook al later beginnen, omdat de mannen hun wedstrijdkleding niet voor elkaar hadden. Hoe is het mogelijk in de 2e klasse. Zelfs scheidsrechter van der Kamp was helemaal klaar met het studenten team. Of dit nog een staartje zal krijgen?....

Positieve uit deze wedstrijd is dat Peize begint te klimmen op de ranglijst en nu 7e staat met 14 punten uit 9 wedstrijden.

Volgende week zondag staat de derby GOMOS - Peize op het programma. Dan gaan we weer echt voetbal zien zoals het hoort in deze klasse. Ook DitisRoden zal van de partij zijn om foto's te maken van deze wedstrijd.

De stand om de Gouden Schoen staat Robert Elsinga van v.v. Veenhuizen met 8 doelpunten nog altijd bovenaan. Maar het wordt dringen boven in, David Kruizinga van v.v. Peize stijgt met stip naar nummer 6 met 6 doelpunten.