Roden - Ondanks dat Roden vanmiddag 5 basisspelers miste door blessures, ziekte en schorsingen, werd er op een door regen geteisterd veld een verdienstelijke wedstrijd op de mat gelegd.

Dat kon echter niet verhinderen dat een eveneens hardwerkend Oerterp met 0-2 won en Roden de eerste thuisnederlaag bezorgde. Een dik uur lang waren de partijen aan elkaar gewaagd en kregen beide teams kansen, die echter niet benut werden (alleen voor de keeper, de lat.....). Tot dat in de laatste 20 minuten de krachten bij Roden wat wegvloeiden en Oerterp enigszins de overhand in de wedstrijd kreeg. Gevolg was dat Lars Boonstra in de 71ste minuut de 0-1 kon scoren. Roden had daarna nog een paar kansen op de gelijkmaker, maar die leverden echter geen doelpunt op. Aan het einde van de wedstrijd ging Roden va-banque spelen en na de rode kaart voor Roden speler Danel Strijker (afstoppen doorgebroken speler), werd in de laatste minuten nog de 0-2 gemaakt.

Roden blijft 4e op de ranglijst met 21 punten. GOMOS dat zijn eerste wedstrijd verloor (het werd 2-1 bij en voor DTD) staat daar 1 punt boven en Stadspark en GVAV Rapiditas maakten geen fouten en staan beiden met 25 punten bovenaan.
Volgende week zondag komt GVAV Rapiditas op bezoek bij Roden.