Roden - Op zaterdag 16 december geeft Muziekvereniging Noordenveld hun jaarlijks Kerstconcert. Ook dit jaar is er weer voor een gevarieerd programma gekozen en natuurlijk horen daar ook de traditionele kerststukken bij. Een aantal nummers die ten gehore worden gegeven zullen worden bijgestaan door een piano bespeeld door Loes Hoving. Het Harmonie Orkest wordt bijgestaan door een groot aantal muzikanten van de Showband.

De jeugdband van de vereniging is druk aan het repeteren om tijdens het concert ook een aantal stukken te laten horen.
Het geheel staat onder leiding van dirigent Henk Boer. Onze ladyspeaker Ilse Blaauw zal op deze avond de nodige muzikale informatie aan het publiek vertellen.
Vorig jaar was de grote zaal van Het Akkoord bijna uitverkocht en daarom verwachten wij ook voor dit concert weer een grote opkomst in de zaal die de laatste weken een enorme metamorfose heeft ondergaan.

In de pauze is er heerlijke Glühwein, warme chocolademelk, koffie en thee te nuttigen. Na het concert is er gelegenheid om alvast in de kerstsfeer te komen met een gezellige nazit. U bent vanaf 19:00 uur van harte welkom in Het Akkoord aan de Klimop 2b in Roden. Het concert begint om 19:30 uur.