NORG - In een mannelijke partij voetbal zegevierde G(oed) O(efenen) M(aakt) O(ns) S(terk) aan de Schapendrift in Norg met de sprekende cijfers 4 – 1 tegen de bezoekers uit Oerterp. Al in de eerste minuut kreeg de equipe van trainer Wim Bakering een domper te verwerken, want het was Lars Boonstra van de blauwhemden die doel wist te treffen.

De nog ongeslagen thuisclub zat echter niet bij de pakken neer en het was dan ook Ronald Sloots die de ploegen weer in evenwicht bracht. Er vielen over en weer pittige overtredingen te noteren, maar scheidsrechter Valkema uit Groningen hield de touwtjes strak in handen.

Het was Guido Koolen die de geel-zwarte brigade zowaar met een venijnig schot op 2 – 1 voorsprong schoot. Na de pauze hadden de bezoekers lange tijd een veldoverwicht, maar de gelijkmaker bleef met kunst en vliegwerk uit. In het laatste kwartier maakte invaller Jannes Siegers aan alle spanning een eind door 3 – 1 aan te tekenen. Kort voor tijd deed Ricardo Smit ook nog een duit in het zakje en met een geflatteerde 4–1 overwinning behield GOMOS z’n ongeslagen status.

Of dit het komend nog zo zal zijn, moet worden betwijfeld, want dan staat de onbetwiste derby van de gemeente Noordenveld Roden – GOMOS op de rol en dan zal blijken wie als sterkste uit de bus komt.

Tekst/foto's© Roel Lubbers