RODEN - Donderdagavond kreeg Dorota Janssen de waardebon van de Facebook like & win actie van DitisRoden uitgereikt. De waardebon werd door de eigenaresse van Kom maar Binnen Astrid Faken uitgereikt. Hiermee kan Dorota samen met haar zoon Lorenzo haar welverdiende etentje ter waarde van €50.00 gaan verzilveren. De Facebookactie was een overweldigend succes en uit de vele honderden likers werd Dorota gekozen door zangeres Melissa Smilda.

Kom maar Binnen is een prachtige sfeervolle, gastvrije eetgelegenheid in Roden. U kunt hier genieten van de verschillende eetarrangementen zoals, Grillen/bbq aan tafel, heerlijk dineren, u kunt in het diner gedeelte van het restaurant een heerlijke maaltijd van de kok verwachten. Maar natuurlijk kunt u ook altijd binnen lopen voor een lekker bakje koffie of thee, na een drukke dag of gewoon om te genieten, u kunt in de rustgevenede lounge gedeelte, heerlijk Loungen voor het eten? Na borrelen of alleen maar loungen? Kom maar binnen!heeft genoeg keus en gezelligheid om heerlijk een avondje te gaan eten.

Kijk voor meer informatie of alvast te reserveren op de site kommaarbinnen.com

We willen alle liker's van de site heel erg bedanken voor het massaal liken, dit maakte onze actie tot een groot succes.