NORG - Het inloopspreekuur van de gemeenteraad van Noordenveld van woensdag 15 november aanstaande vindt plaats in het dr. Nassaucollege te Norg. Dit spreekuur staat vrij voor alle inwoners en organisaties in Noordenveld en duurt van 19.30 tot 20.00 uur. Er zijn twee raadsleden aanwezig om mee in gesprek te gaan. Sinds september van dit jaar vinden alle politiek/bestuurlijke activiteiten van de gemeenteraad van Noordenveld plaats op de woensdagen. Deze bijeenkomsten vinden geregeld op locatie plaats. Zo was de raad op 4 oktober in het dorpshuis van Peize en legt men op 15 november het oor te luisteren in het dr. Nassaucollege te Norg.

Inloopspreekuur voor iedereen
Tijdens de politieke woensdagen vinden naast de vergaderingen van de raad, de raadscommissie en de raadsfracties, allerhande informatiebijeenkomsten plaats en is er een inloopspreekuur waar inwoners en organisaties hun ideeen, plannen en eventuele zorgen kunnen delen met raadsleden. Deze onderwerpen worden geinventariseerd en serieus besproken; de indieners krijgen in ieder geval een reactie op hun inbreng.
Politieke woensdagen in 2017

In 2017 vinden nog acht politieke woensdagen plaats, namelijk op 8, 15, 22 en 29 november en op 6, 13 en 20 december. Al deze bijeenkomsten vinden plaats in het gemeentehuis te Roden.