RODEN – Zaterdag 11 en zondag 12 november organiseren we de Open Dagen. Dit doen we eigenlijk elk jaar, maar dit jaar met een bijzonder tintje. We bestaan dit jaar 25 jaar.

Ooit begonnen met één skibaan aan de Produktieweg, uitgegroeid tot een fullservice wintersportcentrum met twee banen, een hypermoderne onderhoudsafdeling én een wintersportshop van 1.500 vierkante meter. En dat willen we dit weekend met grandioze aanbiedingen vieren. Te beginnen bij: 25 procent korting op de allernieuwste collectie kleding, ski’s, schoenen en snowboards!

Daarnaast beschikken we sinds dit seizoen over een nieuwe hightech onderhoudsmachine van Wintersteiger. Na een onderhoudsbeurt met deze machine zijn je ski’s en snowboard weer in fabrieksstaat. En wanneer je ze brengt op 11 en 12 november gebeurt dat ook nog eens extra voordelig. Vraag naar het brons, zilver & goud pakket!

Uiteraard zijn onze medewerkers opgeleid tot bootfitting-specialisten en we hebben zelfs een voetkundige sportadviseur rondlopen die zijn opleiding heeft genoten aan de academie voor Podologie. Precies op die plekken waar drukpunten zich bevinden passen wij de schoen door verhitting aan. En met de speciaal naar de voet gevormde inlegzolen zitten ook je skischoenen als gegoten. De skischoenen kunnen zelfs nog getest worden op de indoor skibaan, zo ervaar je natuurlijk als beste of een schoen perfect zit of niet.

Ook kun je dit weekend gratis skiën en snowboarden op één van onze twee skibanen en hebben we een leuke open dag aanbieding: 10 procent korting op de reguliere lessen, mits deze geboekt worden tijdens de open dagen. Wil je lekker genieten van de ultieme wintersportsfeer: Snow&Co regelt heerlijke hapjes en drankjes waaronder de ‘Roner’, de kruidenlikeur uit Roden.

Zaterdag 11, zondag 12 november: van 10.00 tot 17.00 uur aan de Gedempte Haven 7 te Roden