LEEK - Binnenkort bij Bruin Café Perron 16 Diepswal te Leek, activiteiten in de maand november en december. Als je naar de mensen luistert om je heen, hoor je vaak dat er zo weinig te doen is in de omgeving. Dat gaf de eigenaar van Perron 16 toch redenen genoeg om te denken dat er toch wel wat meer activiteiten moesten komen. Te beginnen met activiteiten voor een brede doelgroep van jong volwassene 18 jaar en ouder.

Start van de eerste activiteit is klaverjassen op woensdag 15 november: daarna elke 3e woensdag van de maand om 20.00 uur. Klaverjassen voor de gezelligheid zonder competitieverband, natuurlijk zijn er wel altijd prijzen te winnen (vleesprijzen) en aan de hand van het aantal bezoekers worden de prijzen verdeeld. De inleg voor het klaverjassen is €3.50 hierbij zit een kop koffie/thee inbegrepen.

Op zaterdag 18 november komt de bekende zanger op klompen Fedde Feenstra, Perron 16 muzikaal op stelten zetten, met o.a. "sjans als ik op mijn klompen dans". Verder brengt hij nummers van Jannes en Jan Smit ten gehore. Deze zanger zingt altijd op zijn klompen en komt uit Twijzelerheide. Als je van gezelligheid en leuke meezingers houdt ben je van harte welkom 's avonds vanaf 21.00 uur met hem mee te genieten. En de entree is natuurlijk gratis.

Dan is er 2 december voor de jeugd vanaf 18 jaar Perronfeest, met muziek van de D.J's Ruud Welling en Lorenzo Oldersma. Dit belooft een gezellige avond te worden met gevarieerde muziek, van eigen bodem tot ver over de landsgrenzen. Dit evenement is op zaterdagavond vanaf 20.00 uur, volgens heel veel jeugd een avond waar in de omgeving nooit wat te beleven valt. Dus lijkt het je leuk om een gezellige muzikale avond te hebben, zorg er dan voor dat dit bericht vaak gedeeld wordt en zegt het voort. Entree is natuurlijk gratis. En bij voldoende animo wordt het Perronfeest 2 keer in de maand voortgezet.

Voor alle activiteiten geld, geen alcohol onder de 18 jaar.