NOORDENVELD - De Stichting Sportstimulering Noordenveld organiseert zaterdag 7 oktober de achtste editie van het Klaverblad van Noordenveld. Het Klaverblad van Noordenveld bestaat uit 5 wandelroutes resp. van 5, 10, 15, 20 en 30 km die deelnemers jaarlijks in de verschillende windrichtingen van de gemeente Noordenveld voert.

Dit jaar voert de tocht, afhankelijk van de gekozen afstand, door of langs Roden, Lieveren, Roderesch, Langelo en Norg. De organisatie streeft ernaar deelnemers langs mooi natuurschoon van de gemeente Noordenveld te voeren. De wandelaars krijgen een routebeschrijving mee. Daarnaast zijn de wandeltochten bepijld. Alle tochten zijn deels verhard en deels onverhard.

Zenuwcentrum en start/finish liggen bij hotel het Wapen van Drenthe in het centrum van Roden. Speciaal voor het Klaverblad van Noordenveld heeft het Wapen van Drenthe een arrangement samengesteld. Voor 11,- euro krijgen de deelnemers, naast de inschrijving voor een tocht, koffie/thee of frisdrank en erwtensoep met roggebrood en spek.

De starttijden van de wandelroutes zijn:
- 30 km: tussen 8.00 en 9.00 uur
- 5, 10, 15 en 20 km: tussen 9.00 en 11.00 uur
De voorinschrijving is geopend. Ga hiervoor of voor meer informatie naar de website www.sportstimuleringnoordenveld.nl De kosten voor deelname zijn 4,- euro (leden van de KWBN krijgen op vertoon van ledenpas 1,- euro korting), te voldoen bij voorinschrijving of ter plekke bij het Wapen van Drenthe.

Route en parkeren: Hotel Het Wapen van Drenthe bevindt zich in het centrum van Roden. In Roden is voldoende (gratis) parkeergelegenheid. We raden u aan de P-routes aan te houden.

Contactpersoon: R.D.W. Schievels, Dorth 128, 9301 XM Roden, tel: 06-51898931