Peize - Bibliotheek Peize biedt Klik & Tik aan, een programma dat cursisten kennis laat maken met computers en het internet. Het programma is bedoeld voor mensen die weinig tot geen verstand hebben van computers, internet en/of sociale media.

Inhoud van de cursus Klik & Tik bestaat uit drie modules. De module ‘De basis’ is voor mensen die nauwelijks (of nog nooit) met een computer hebben gewerkt. In deze module leren deelnemers over de computer, het toetsenbord en het werken met een muis. De tweede module, ‘Het internet op’, is voor mensen die af en toe met een computer hebben gewerkt en meer over het internet willen leren. In de derde module ‘Samen op ’t Web’ kunnen cursisten leren over de sociale media: Facebook, Whatsapp, Skype en Instagram.

Elke module bestaat uit vijf lessen.
Praktische informatie
Mensen kunnen individueel aan de slag op oefenen.nl, maar ook in groepsverband in de Bibliotheek. Medewerkers zullen de cursisten begeleiden tijdens deze lessen. Bibliotheek Peize organiseert Klik &a Tik op dinsdagmiddag van 13.00 tot 14.30 uur, startdatum 3 oktober. De cursus is gratis en een lidmaatschap van de Bibliotheek is hiervoor niet verplicht. Aanmelden kan bij Bibliotheek Peize, telefonisch via 088 0128430 of in de Bibliotheek Peize.