Peize - Beste kunstliefhebbers. Graag nodig ik U uit voor de 29ste Open Atelierroute Noordenveld op 30 september en 1 oktober 2017.

De opening is op zaterdag 30 september om 11 uur in de Paardestal, Hooghaar 1 te Peize. Daar wordt de opening opgeluisterd door de muziek van Marnick Tappel (gitaar) en Harry Broekman (saxofoon). Later op die dag spelen ze ook bij de ateliers. Bij de Paardestal kunt U ook zien wat de route te bieden heeft. Alle deelnemende kunstenaars tonen daar een aantal werken.

Bijna iedere deelnemer heeft 1 à 2 gasten in haar atelier. Mijn gast is Tineke Meinema uit Gieten, die bijzondere keramiek toont. Ook zal zij in dit weekend verscheidene keren de opbouw van haar werk demonstreren.

Ikzelf heb dit jaar veel nieuwe aquarellen van het Wad gemaakt en ook een aantal acrylschilderijen van de Onlanden en ander werk.

De bijzonderheden van de route kunt U op bijgevoegde digitale uitnodiging lezen. Daarbij treft U een handig routekaartje aan, waarop U kan zien waar U wilt beginnen. In alle ateliers liggen de gedrukte uitnodigingen voor U klaar.

We hopen dat het een prachtig Indian Summer weekend wordt en dat we U mogen verwelkomen.