RODERWOLDE - Zondag 10 september was het dan eindelijk zover! Voor de 6e keer de Rowolmer Fair! Aan de Fair gaan ieder jaar veel werkzaamheden aan vooraf en daar zetten de vele vrijwilligers zich ook goed voor in.

Ook bij deze 6e Rowolmer Fair zag alles er weer prachtig uit en er was weer hard gewerkt, alleen het weer is niet te sturen, dat is altijd afwachten. Gelukkig was vandaag het weer gunstig voor Roderwolde, alleen jammer dat de geplande live muziek niet door kon gaan i.v.m. de weersvoorspelling. Dat was wel even een tegenvaller, live muziek bij zo'n mooi evenement brengt toch altijd al wat extra's met zich mee. Gelukkig waren er net als voorgaande jaren weer vele marktkraampjes te bezoeken en de catering had het er maar druk mee, aan koffie, thee of fris geen gebrek.

Naast de ongeveer 80 stands was er ook dit jaar, voor de vierde keer bij de Rowolmer Fair weer een oldtimer rit, deze oldtimers waren zowel voor en tijdens de pauze en na de rit bewonderen. Er reden ongeveer 80 oldtimers mee dit jaar prachtige oude exemplaren van voor 1973. Ook onze burgemeester Klaas Smid was er om de mooie exemplaren te bewonderen.

Veel bezoekers hebben deze 6e Rowolmer Fair weer tot een succes gebracht. op naar de 7e Rowolmer Fair, met net zo veel enthousiasme en gezelligheid.

Foto's en film Coby van Zanten©
Klik hieronder voor de foto's en film

KLik hieronder voor foto's van Anne Rutgers©