RODEN - Vond er vannacht, zondag 10 september rond 3.15 uur in #Roden een zogenaamde doorrijding na #aanrijding plaats. Op de #Plataanweg in Roden reed een tot nog toe onbekende bestuurder tegen een geparkeerde auto. Door deze klap botste het geparkeerde voertuig tegen een ander geparkeerd voertuig. Gevolg is dat beide geparkeerde auto's beschadigd zijn en in ieder geval 1 voertuig is afgesleept.

Na het incident is de veroorzaker doorgereden richting Zulthereschweg. Echter.... er zijn wat onderdelen van de betrokken onbekende auto achtergebleven. Zie foto. Dit is goed voor het opsporingsonderzoek. Aan de hand daarvan kun je onder andere zien dat de onbekende auto aan de rechterkant (bijrijderskant) beschadigd is en dat de auto zwart van kleur is. Uit onderzoek blijkt ook dat er mogelijk een grijze auto bij deze aanrijding is betrokken of in ieder geval de aanrijding gezien heeft.

Tot op heden is er nog geen dader. Mocht u iets hebben gezien of heeft u tips die er toe kunnen leiden om de dader te vinden bel dan naar 0900-8844 of reageer via internet.
U kunt ook anoniem bellen naar 0800-7000 (gratis nummer)