TERHEIJL - De weergoden werkten ’s morgens niet echt mee tijdens de open dag van vruchtbomenkwekerij en sinds kort ook theetuin “De Baggelhof” aan het Baggelveld in het landelijk gelegen Terheijl. Eigenaren Lubbert Dijk en Monica Oostland zaten echter niet bij de pakken neer en zagen het zonnetje na de middag vrolijk schijnen en dat wekte veel belangstelling in de hand, want aan de Schapenweg stonden, nadat het paasvuur, vanwege ligging in het waterwingebied, uit Terheijl is verdwenen, nog nooit weer zoveel auto’s.

Diverse standhouders waren present om hun waren aan de man, dan wel vrouw te brengen. Het personeel draaide, bij de kort geleden geopende theetuin, die inmiddels door een groot aantal liefhebbers is bezocht, overuren en het was daar dan ook gezellig druk. De ijsverkoper deed eveneens goede zaken.

Lubbert Dijk kwam bijna tijd tekort om vele vragen over vruchtbomen en aanverwante artikelen te beantwoorden. Een ieder ging dan ook tevreden huiswaarts en in de nabije toekomst zullen nog meer mensen de vruchtbomenkwekerij en theetuin “De Baggelhof” aan het Baggelveld te Terheijl ongetwijfeld weten te vinden. Lubbert en Monica zijn er klaar voor.

Tekst en foto's Roel Lubbers©
Klik hieronder voor meer foto's