Nieuw Roden - Dinsdag waren de mannen in Poule I Anne Koehoorn, Jaap Leugs, Joop Rotscheid , Han Felkers, ( winnaar van vorig jaar ) en Jos Davina aan de beurt om uit te maken wie zich ging plaatsen voor de finale dag van a.s zaterdag.
Jos wist zijn eerste 3 partijen te winnen van Anne 3-1 Joop 7-1 en Jaap 7-4. Ook Han liet zien dat er ook dit jaar weer rekening met hem moest gehouden worden. Ook hij wist zijn eerste 3 partijen in winst om te zetten tegen Anne 4-2, Jaap 6-3 en Joop 10-1.
Jaap wist zijn partijen tegen Joop en Anne met 7-5 en 5-1 te winnen en Joop deed het zelfde tegen Anne 8-1.
In de laatste partij moesten Jos en Han tegen elkaar en de winnaar werd poule winnaar.
Han beukte er goed op los en wist deze partij met maar liefst 15-7 te winnen en houd de kans op 2de toernooi winst hier mee in leven

Eindstand:
Han Felkers 8 punten
Jos davina 6 punten
Jaap Leugs 4 punten
Joop Rotscheid 2 punten
Anne Koehoorn 0 punten

Poule J.

Woensdag waren Jean Paul Bucking, Adrie Boer, Erik Tjabbes, Erik Kuilder en Bouke van de Zee aan de beurt om hun poule te spelen.
In de eerste partij deelden Bouke en Erik T de punten 4-4 Adrie boekte een nipte 3-0 op Erik K en J.P liet direct zien dat de goede vorm er is door met 6-0 van Bouke te winnen.
Erik T deelde vervolgens weer de punten , nu met Erik K 5-5 en door een 13-8 overwinning boekte J.P zijn 2de overwinning.
Erik K won vervolgens met 6-3 van Bouke en Adrie won met 7-5 van Erik T.
J.P wist ook van Erik K te winnen ditmaal met 6-3 en door deze overwinning kon hem de poule winst niet meer ontgaan.
Adrie wist nog met 4-0 van Bouke te winnen en J.P moest nog tegen Erik T en u raad het al Erik T deelde weer de punten nu met 6-6.

Eindstand:

Jean Paul Bucking 7 punten
Adrie Boer 6 punten
Erik Tjabbes 3 punten
Erik Kuilder 3 punten
Bouke van de Zee 1 punt

Poule K

Donderdag waren Rob Klooster, Willem Jan Cazemier, Theo Lotgerink, Bert Dijkhuis en Bert Neven aan de beurt om hun poule te spelen.
In de eerste partij wist Willem Jan nipt met 3-1 te winnen van Bert N en Rob won met 7-2 van Bert D.
Bert N herstelde zich tegen Theo door met 6-3 te winnen en Bert D deed het zelfde tegen Willem Jan door met 6-5 te winnen.
Rob wist vervolgens weer met 7-2 te winnen , nu tegen Theo en de strijd tussen de Bertjes werd met 4-2 gewonnen door Bert N.
Rob wist ook van Willem Jan te winnen met 8-6 en Theo pakte ook zijn eerste winst door Bert D met 6-2 te verslaan.
Rob wist ook zijn 4de partij winnend af te sluiten door Bert N met 5-2 te verslaan en in de laatste partij pakte Theo zijn 2de winst door Willem Jan met 4-2 te verslaan.

Eindstand:
Rob Klooster 8 punten
Theo Lotgerink 4 punten
Bert Neven 4 punten
Willem Jan Cazemier 2 punten
Bert Dijkhuis 2 punten