Noordenveld/Leek - Ik vlieg met jou in een luchtballon. Hoog in de lucht heel de wereld rond samen op zoek naar een mooi paradijs. Jaren geleden zong Frans Bauer er nog een liedje over.

Dit keer was het niet alleen een liedje, maar gebeurde het ook echt.

Altijd spannend natuurlijk zo'n vlucht met een hete luchtballon. De passagiers hadden er alle vertrouwen in dat Dijkstra hun weer gezond en met beide benen op de grond gingen zetten na een mooie prachtige vlucht vanaf Leek tot aan in Oldehove aan toe.

Donderdagavond vielen er nog gewonden bij het neerkomen van een luchtballon in Zeijerveld. Dit was voor de goede orde niet de organisatie van Dijkstra uit Nietap. Dijkstra is al jaren zeer professioneel in de luchtvaart met hete luchtballonnen.

Na dat de passagiers eerst op de zijkant in het mandje moesten gaan liggen kon het grote avontuur beginnen. Het ging allemaal perfect zoals het hoort met het opstijgen en eenmaal in de lucht was het uitzicht dan ook overweldigend. Na een lange vlucht werd er uiteindelijk geland in Oldehove, waar de passagiers daarna werden bekroond en een glaasje champagne kregen. Ze zitten nu officieel bij de club van lucht riders en jonkvrouwen. Ook werd er nog een certificaat uitgedeeld.

Alle passagiers gingen met een geweldige belevenis weer huiswaarts.