RODEN - Met Burendag in zicht komt Algemene Huurdersvereniging Woon met een speciale, maandelijkse actie. Want waarom zou je je buren maar één keer per jaar in het zonnetje zetten? Heb jij een buurman of buurvrouw die een bloemetje verdient én zijn jullie huurder van Woonborg? Laat ons dan weten waarom. En misschien staan we dan binnenkort wel bij jouw buren op de stoep!

Een ongeluk met de fiets maakte koken even heel lastig. Gelukkig was daar je buurman, die iedere dag trouw een portie zelfgemaakt eten bracht. En toen je kind een dag te ziek was om naar school te gaan, bood een attente buurvrouw aan om even een ochtendje op te passen. Het zijn slechts een paar voorbeelden van hoe buren je soms uit de brand kunnen helpen en wat voor je kunnen betekenen.

Beter een goede buur, dan een verre vriend. We zeggen het zo vaak, maar hoe vaak spreek je nou je dankbaarheid uit naar die goede buur? Algemene Huurdersvereniging Woon helpt je er graag mee! Heb jij zo’n buurman of buurvrouw die je graag eens in het zonnetje wilt zetten en een bloemetje verdient? Of wil je hem of haar een hart onder de riem steken? Geef dan je buur op via secretariaat.ahwoon@gmail.com en laat ons weten waarom.

Belangrijk is wel dat je buurman of buurvrouw huurder is van een woning van corporatie Woonborg en woonachtig is in de gemeenten Aa en Hunze, Haren, Noordenveld en Tynaarlo. Eind oktober wordt het eerste boeket bloemen uitgedeeld. Het boeket wordt mede mogelijk gemaakt door Bloemenhuis de Appelbloesem in Roden.