“Feest” is het thema van de expositie die op donderdagavond 13 juli a.s. om 20.00 uur geopend wordt in aanwezigheid van de exposerende leden van vier groepen van
Teken- en Schildergroep Roden in Hummels galerie , Leeksterweg 37 in Haulerwijk .
TSR Roden 40 jaar!

De TSR telt momenteel 245 leden, verdeeld over 15 groepen.
Ieder dagdeel, behalve vrijdagavond, wordt er enthousiast getekend en geschilderd in het eigen TSR atelier. De leden komen beslist niet alleen uit eigen dorp, maar ook uit de wijde omgeving van Roden.

De doelstelling van de TSR is: de bevordering van de belangstelling voor en de beoefening van de teken- en schilderkunst. Dit in de breedste zin van het woord en alle groepen worden hierin begeleid door in totaal 8 professionele kunstenaars.
Meer informatie is te vinden op de website: www.tekenenschildergroeproden.nl
Het thema FEEST is zeer ruim opgevat en er zijn dan ook diverse schilderijen te bewonderen die in dit thema passen. Ook in verschillende technieken zoals aquarel, acryl, pastelkrijt, potlood.

U wordt van harte uitgenodigd , om na de feestelijke opening door de heer Chiel van den Heuvel voorzitter van de Teken- en Schildergroep Roden, de creativiteit van de kunstenaars te bewonderen en een kijkje te nemen in de nieuwe showroom van Hummel Keukens en badkamers .

De expositie is te zien tot 10 november 2017 in Hummels galerie te Haulerwijk
Kijk voor de openingstijden op www.hummelhaulerwijk.nl