QtimeAdventures stimuleert sporten bij basisschoolleerlingen in Roden met project "Beweeg je fit het schooljaar door"
11.May.2023
QtimeAdventures stimuleert sporten bij basisschoolleerlingen in Roden met project "Beweeg je fit het schooljaar door"

 

QtimeAdventures, een lokale onderneming die zich richt op het organiseren van sportieve activiteiten voor jongeren, heeft een nieuw project gelanceerd om basisschoolleerlingen in Roden te stimuleren om meer te bewegen en gezonder te leven.

 

Het project "Beweeg je fit het schooljaar door" richt zich op leerlingen van groep 5 tot en met 8 voor de basisscholen in Roden. Het project start met een sportles op school, waar de leerlingen op een speelse manier worden geïntroduceerd in verschillende vormen van bewegingsactiviteiten. Op de foto's zijn de leerlingen van OBS De Tandem al fanatiek begonnen! 

 

De week daaropvolgend krijgen de leerlingen de kans om hun sportieve vaardigheden te testen op de stormbaan bij De Zwerfsteen, waar ze zullen deelnemen aan een teambuilding activiteit georganiseerd door QtimeAdventures. Het doel van deze activiteit is om de leerlingen te laten ervaren hoe leuk het is om samen te bewegen en de positieve effecten hiervan op hun gezondheid en welzijn te ontdekken.

 

De initiatiefnemers van het project, Qtime Adventures, kunnen niet wachten om met dit project een positieve bijdrage te leveren aan de gezondheid en het welzijn van de jonge generatie in Roden. Het project wordt gesteund door het sport-en preventie akkoord van SportDrenthe en wordt mede-mogelijk gemaakt door de gemeente Noordenveld en de inzet van professionele trainers en begeleiders.

 

Wilt u meer informatie over het project "Beweeg je fit het schooljaar door" of heeft u interesse om samen te werken met QtimeAdventures voor sportieve buitenactiviteiten, neem dan gerust contact met ons op via de mail:

info@qtimeadventures.nl