Campina Open Boerderijdagen ook in Een
10.May.2023
Op vrijdag 19 doet maatschap Feringa-Meursing voor het eerst mee aan de Campina Open Boerderijdagen. Boerderijen door heel Nederland zijn deze dag geopend voor publiek, toegang is gratis. Aan de hand van speelse en educatieve activiteiten laten boeren zien waar Campina-producten vandaan komen en hoe ze met hun bedrijf bijdragen aan een duurzame toekomst.

De Campina Open Boerderijdagen bieden iedereen een kans om kennis te maken met het boerenleven. Er zijn verschillende leuke en educatieve activiteiten te doen voor jong en oud, zoals windmolen vouwen, blind proeven, schminken en boerderijbingo.

Een duurzame toekomst
Campina wil met voedzame producten zoals yoghurt, melk en kwark bijdragen aan een sterke start van de dag én aan een duurzamere wereld. Zo worden alle Campina-producten geproduceerd met groene stroom die is opgewekt op het boerenerf. Ook spannen Campina-boeren zich in voor biodiversiteit op en rondom het erf, bijvoorbeeld door de aanleg van kruidenrijk grasland. De deelnemende boeren vertellen op de Open Boerderijen meer over het reilen en zeilen op de boerderij en wat zij doen op het gebied van duurzaamheid.

Als deelnemende boerderij zijn wij maatschap Feringa-Meursing open van 10.00 uur tot 16.00 uur, toegang is gratis. Jullie kunnen ons vinden aan de Hoofdstraat 52 in Een!