Per 1 mei 2024 neemt een bekend gezicht uit Roden, Stefan Wendel van Videospot de nieuwssite ditisRODEN.nl over en wordt hiermee de nieuwe eigenaar. Wia Oldersma, de huidige eigenaresse van ditisRODEN stopt dan ook per 1 mei.

Hierdoor zal Stefan straks, naast het vaste en bekende team, ook geregeld als razende reporter op pad zijn om verslag te doen van

Roden overtuigend thuis langs 10 van GVAV-Rapiditas
26.Mar.2023
Roden heeft zondagmiddag toch wel iets verrassend met 3-0 gewonnen van de nummer vier in de 1e klasse E GVAV-Rapiditas. De Roners hebben de punten hard nodig om uit de degredatiezone te komen. Hugo Steenbergen wist Roden na 2 minuten al op een 1-0 voorsprong te brengen. Na een half uur spelen werd er een speler van GVAV-Rapiditas met een rode kaart uit het veld gestuurd, waardoor Roden tegen tien man kwam te spelen. Net voor rust was het Nick ter Arkel die Roden op een verdienstelijke 2-0 bracht. Na rust bracht Robin vd Tuin uiteindelijk de 3-0 eindstand op het scorebord.  Hekkensluiter Germanicus werd door een te nat veld in Coevorden afgelast. Gelijktijdig bleef concurrent SVBO in Winschoten steken op 0-0. Door de remise tegen thuisploeg WVV is vv Emmen op negentien punten in de eerste klasse E gekomen. Evenveel als Roden.