Roden verliest en Peize pakt volle winst. Zevenhuizen stelt teleur in Warga
4.Dec.2022
Zondag 1e klasse F

Roden moest zondagmiddag naar SVBO in Emmen en hoopte de goede lijn door te trekken van de afgelopen weken. Dat leek ook zo, want voor rust was het Nick ter Arkel die voor de 0-1 voorsprong zorgde. Helaas na rust scoorde SVBO meteen de gelijkmaker en later ook de 2-1 voorsprong. Roden kwam de achterstand niet meer te boven. Roden blijft op plek 10 steken. Eén plek boven GOMOS die weer eens een punt wist te pakken na een reeks van verloren wedstrijden. Er werd 2-2 gelijk gespeeld in en tegen Jubbega. Beide doelpunten kwamen natuurlijk op naam van topscorer Jannes Siegers.

Zondag 2e klasse K

Peize heeft de uitwedstrijd tegen HOVC gewonnen met 3-1. Opnieuw was topscorer Marijn Timmer belangrijk voor de Peizenaren. Hij schoot voor rust Peize al naar een 0-2 voorsprong. Joppe van Leeuwen scoorde voor Peize nog het derde doelpunt en de tegentreffer voor HOVC ( De amateurvoetbalvereniging voor de plaatsen Exloo, Odoorn en Valthe (Hunso Oring Valther Boys Combinatie) kwam op naam van Gert Jan Spijker. Peize maakt na deze overwinning een sprong naar de 5e plek op de ranglijst.

Zondag 4e klasse B

De nummer 2 in de 4e klasse Zevenhuizen heeft hele belangrijke punten laten liggen in Warga. De laagvlieger uit Friesland wist de Grunningers op een 1-1 gelijkspel te houden. Het enige doelpunt van Zevenhuizen kwam op naam van Niek Uitham. Ook koploper FC Harlingen wist niet te winnen van THOR en bleef steken op een 3-3. Nieuw-Roden, de nummer 3, wist hier optimaal van te profiteren om te winnen in Sneek van Black Boys met 0-2. Beide doelpunten kwamen op naam van spits Angelo Weggers. Nieuw-Roden hijgt Zevenhuizen en FC Harlingen nu weer in de nek met resp 2 en 4 punten achterstand en hebben ook nog een wedstrijd te goed.