Per 1 mei 2024 neemt een bekend gezicht uit Roden, Stefan Wendel van Videospot de nieuwssite ditisRODEN.nl over en wordt hiermee de nieuwe eigenaar. Wia Oldersma, de huidige eigenaresse van ditisRODEN stopt dan ook per 1 mei.

Hierdoor zal Stefan straks, naast het vaste en bekende team, ook geregeld als razende reporter op pad zijn om verslag te doen van

Lukas Pater loodst Roden JO17 naar overwinning. Roden meisjes O17 spelen gelijk
19.Nov.2022
Lukas Pater loodst vv Roden JO17-1 naar overwinning.

Met een hattrick van Lukas Pater en een doelpunt van Sven Amsing was Roden zaterdagmiddag veel te sterk voor HFC'15 uit Hoogkerk. De Roners wonnen de wedstrijd uiteindelijk met 4-0. Roden ging nog maar nipt de rust in met een doelpunt voorsprong door Lukas Pater. Na rust scoorde Lukas Pater er gewoon weer op los. Ook Sven Amsing mocht in de vreugde mee doen en maakte de 4-0 wat ook dan eindstand was. Roden leidt hiermee op de ranglijst in de hoofdklasse.

Roden vrouwen onder 17 verspeelt punten

Ook de dames van vv Roden MO17 kwamen in actie in de hoofdklasse. De meisjes moesten het opnemen tegen laagvlieger IJVV uit IJselmuiden. Bij winst zou Roden stijgen naar de 2e plaats op de ranglijst. Maar waarschijnlijk werd de tegenploeg onderschat, want er werd niet goed gevoetbald in de eerste helft. Het team uit Roden bleef dan ook steken op een 0-0 voor rust. Na rust werd er toch eindelijk gescoord voor Roden en was de ban gebroken. Maar niets was minder waar. De meisjes uit IJselmuiden wisten zelfs op een 1-2 voorsprong te komen. Roden leek te gaan verliezen, maar vlak voor het einde wist Roden toch nog een punt te pakken op het kunstgrasveld. Een tegenvaller en Roden blijft hiermee staan op de 3e plaats op de ranglijst.

Foto's© RODEN JO17-1