Per 1 mei 2024 neemt een bekend gezicht uit Roden, Stefan Wendel van Videospot de nieuwssite ditisRODEN.nl over en wordt hiermee de nieuwe eigenaar. Wia Oldersma, de huidige eigenaresse van ditisRODEN stopt dan ook per 1 mei.

Hierdoor zal Stefan straks, naast het vaste en bekende team, ook geregeld als razende reporter op pad zijn om verslag te doen van

Roden pakt eerste overwinning. Peize en Zevenhuizen halen uit in uitwedstrijd
7.Nov.2022
GVAV-Rapiditas - RODEN 1-2

Roden won zondag knap zijn eerste wedstrijd van het seizoen tegen GVAV-Rapiditas met 1-2 . In de 57e minuut kwam GVAV nog wel op voorsprong door Ramon Nijdam maar in de 72e en de 75e minuut zorgden Rick Renkema en Hugo Steenbergen voor de 1-2. Roden is hiermee van de hatelijke laatste plaats af in de zondag 1e klasse E.

WKE'16 - PEIZE 3-5

Zondagmiddag won Peize in een vemakelijk duel in Emmen met 3-5 van WKE'16. In no-time stond het al 0-3 voor de Peizenaren. Maurijn Timmer, Selwyn Slotegraaf en Ivar Cats waren de gelukkigen voor de blauw zwarten. Voor rust wisten de Emmenaren nog wel terug te komen naar 1-3 door Lorenzo Hindriks. Na rust wist Selwyn Slotegraaf opnieuw het doel te vinden voor Peize. Het werd daarna nog billenknijpen voor Peize, want WKE'16 wist de stand terug te brengen naar 3-4. Dylan Pierik wist aan alle twijfel een eind te maken, want hij schoot voor Peize de 3-5 binnen en nam hiermee ook de 3 punten mee naar huis. Peize stijgt hiermee naar plaats 6 met 9 punten uit 6 wedstrijden in de zondag 2e klasse K.

De Sweach - Zevenhuizen 0-6

Zevenhuizen wist de uitwedstrijd tegen koploper De Sweach uit Friesland met maarliefst 0-6 te winnen. Deze fortuinlijke overwinning zorgde ook meteen dat de zeuv'nhuusters de koppositie pakten in de zondag 4e klasse B. Doelpunten kwamen op naam van Dimitri de Jong 2x, Tim Wekema, Marcel Betten, Deon Hazeloop en Luuk Boonstra.