Per 1 mei 2024 neemt een bekend gezicht uit Roden, Stefan Wendel van Videospot de nieuwssite ditisRODEN.nl over en wordt hiermee de nieuwe eigenaar. Wia Oldersma, de huidige eigenaresse van ditisRODEN stopt dan ook per 1 mei.

Hierdoor zal Stefan straks, naast het vaste en bekende team, ook geregeld als razende reporter op pad zijn om verslag te doen van

GOMOS kan niet tegen koploper TVC'28 stunten
6.Nov.2022
Het is GOMOS niet gelukt om te stunten tegen koploper TVC '28. In Tubbergen gingen de Norgers vanmiddag met 5-0 onderuit.

De eerste mogelijkheid van TVC '28 liet niet lang op zich wachten. In de eerste minuut schoot Roelofs rakelings over. Twee minuten later volgden er weer twee kansen en meldde GOMOS zich voor het eerst bij het doel van TVC.

Door een miscommunicatie in de defensie van GOMOS, kwam TVC in de 24ste minuut op voorsprong. Vijf minuten later verdubbelden de Tubbergenaren de score: 2-0.

In de tweede helft begon TVC '28 afwachtend en kwam GOMOS tot enkele kansen. Toch was het de thuisploeg die een kwartier voor tijd de wedstrijd in het slot gooide. Tien minuten later tekende invaller Leemhuis voor de 4-0, en zorgde Koen Fleer voor de eindstand van 5-0. Het werd zodoende een middag om snel te vergeten.

GOMOS staat nu op de achtste plek. Volgende week speelt GOMOS om 14:00 thuis tegen SVBO.