Per 1 mei 2024 neemt een bekend gezicht uit Roden, Stefan Wendel van Videospot de nieuwssite ditisRODEN.nl over en wordt hiermee de nieuwe eigenaar. Wia Oldersma, de huidige eigenaresse van ditisRODEN stopt dan ook per 1 mei.

Hierdoor zal Stefan straks, naast het vaste en bekende team, ook geregeld als razende reporter op pad zijn om verslag te doen van

ONR 1 maakt gehakt van Glimmen en promoveert naar de 3e klasse
18.Jun.2022

In de kampioenskraker tegen Niekerk lukte het net niet om meteen via het kampioenschap naar de 3e klasse te gaan. Hoe anders was het vandaag tegen een zwak Glimmen. Er werd maar liefst gewonnen in het promotie duel met 6-1.  Glimmen degradeert hierdoor naar de 4e klasse en ONR mag volgend seizoen uitkomen in de zaterdag 3e klasse.

Het werd meteen al duidelijk dat ONR een zwaar gehavend Glimmen geen schijn van kans gaf. Clubtopscorer Rik de Boer opende de score al binnen het kwartier. Tim van der Meulen en Sjoerd Hoek scoorde voor rust de 3-0 en daarna zag het er niet meer naar uit dat de ploeg van Erik Kloosterman de zege nog uit handen zou geven.

Toch maakte Glimmen kort na rust nog de 3-1, maar de hoop was maar voor korte duur. Een aantal minuten na het doelpunt van Glimmen was het opnieuw Tim van der Meulen die uit een hoekschop de 4-1 binnen knikte. De net ingekomen Leon Schievels maakte de 5-1 en Jorn Buigholt zette de 6-1 en de uiteindelijke eindstand op het scorebord. ONR verzekerde zich met deze glansrijke overwinning voor promotie naar de zaterdag 3e klasse.

Voor de club was het een zeer geslaagd seizoen bij de senioren. ONR 3 en ONR 4 pakten beiden het kampioenschap.